Armend Xhoxhaj dhe Donjeta Sadiku më të dalluarit më 2016
14.01.2017 | 16:34
Në ambientet e Hotelit ”Sirius” në Prishtinë, Federata e Boksit e Kosovës, me një ceremoni i ka shpallur laureatët më të mirë të këtij sporti në vitin 2016.Epiteti i boksierit më të mirë të Kosovës për këtë vit i ka takuar boksierit prizrenas, anëtarit të Përfaqësueses së Kosovës, Armend Xhoxhaj.Ndërsa bokserja më e mirë ishte Donjeta Sadiku, e klubit Gollaku të Prishtinës.Ndër junior më i suksesshmi ishte Erdonis Maliqi-”Drita” Gjilanë, kurse ndër kadet epiteti i boksierit më të dalluar i takoi Bashkim Bajoku –.”Gollaku”. Klubi më i dalluar ishte Gollaku, kurse  trajneri më i dalluar Besim Brahimit. Punëtori më i dalluar është Sylejman Voca.Çmimi për gjyqtarin më të dalluar i takoi , Latif Demollit. Për shpalljen e më të mirëve është kujdesur komisioni në përbërje të ka dhënë këto vlerësime:   Fatmir Makolli, Sylejman Voca dhe Shefki Bogujevci 
 
 
Boksieri më i mirë …........ ARMEND XHOXHAJ
Boksierja më e mirë …….. DONJETA SADIKU
Trajneri më i mirë ……….. BESIM BRAHIMI
Gjyqtari më i mirë ……….. LATIF DEMOLLI
Punëtori sportiv ……….. .SYLEJMAN VOCA
Klubi më i mirë ………….. K.B.”GOLLAKU”
BOKSIERI I VITIT 2016 SENIORËT 
Besart Kurharsku – ”Sport Centar” Gjakovë
Violant Sylejmani - ”Drita” Gjilan”
Nikollë Rrasi – ”Gjakova 137” Gjakovë
Diell Vranovci – .”Pejë” Pejë
Ardit Delijaj– .”Besa” Pejë
Venhar Hajzeraj –.”Gjakova 137”
Armend Neziraj – .”Edi ” Gjakovë
Taulant Sejfijaj – .”Pejë” Pejë
Fisnik Muharremi – ”Trepça89” Mitrovicë
Muhamet Haxha – ”Vushtrria” Vushtrri
BOKSIERI I VITIT 2016 I RI
Patriot Behrami – ”Gollaku” Pr. boksieri i mirë
Atdhe Delijaj –”Besa” Pejë
Qlirim Zekaj – ”Sport Centar” Gjakovë
Besfort Merlaku – ”Fushë Kosovë” F.Kosovë
Fitim Shala – .”Fushë Kosovë” F.Kosovë
Qendrim Shala -”Prizren” Prizren
Kreshnik Bazaj – ”Drenasi” Drenas
Flamur Sejfijaj – ”Pejë” Pejë
Shpend Kiki - ”Kastrioti” Ferizaj
BOKSIERI I VITIT 2016 JUNIOR 
Erdonis Maliqi – ”Drita” Gjilan boksieri i mirë
Shpejtim Bajoku – ”Gollaku” Prishtinë
Shpejtim Rrullani - ”Kosova” - Vushtrri
Jozef Rrasi – .”Gjakova 137” Gjakovë
Ardian Mexhuani – .”Fushë Kosovë” F.Kosovë
BOKSIERI I VITIT 2016 KADET 
Bashkim Bajoku –.”Gollaku” Pr. boksieri më i mirë
Dionis Mexhuani –”Fushë Kosova” F.Kosovë
Luan Demaj – .”Gollaku” Prishtinë
Drilon Thaqi – .”Prizren” Prizren
Sali Islami - ”Drenasi” Drenas
Leotrim Rexhepi - ”Drita” Gjilan”
Dalmat Salihah – ”Skender Salihaj” Shtime
BOKSIERE E VITIT 2016 
ArlindaMuqa – ”Fighter” Pejë
Mariola Sallauka – ”Gollaku” Prishtinë
Hana Xhemajli – ”Gollaku” Prishtinë
SHPRESA E BOKSIT 
Flor Tarani – ”Edi” Gjakovë
MIRËNJOHJE DSK 
Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK)
Departamenti i Sportit i Kosovës (MKRS)
MIRËNJOHJE STAFIT
Dr. Agron Kamberi
Dr. Beqir Ismajli
MEDIAT
* Radio Televizioni i Kosovës RTK
* Kohavision
* Klan Kosova
* TV Dukagjini
* TV 21
* Kosova Press
* Radio Kosova
* Radio Dukagjini
* Shpend Ahmeti - fotograf
* Kosova Sot
* Zëri
* Bota Sot
* Koha Ditore
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *