Melisa Zhdrella dhe Meriton Veliu më të dalluarit në 2016
21.01.2017 | 18:32
Në ambientetet e Hotelit Sirius në Prishtinë, Federata e Notit e Kosovës ka bërë shpalljen e më të dalluarëve për vitin 2016.Në bazë të rezultateve të arritura në vitin 2016,zgjodhen më të mirët ,në këtë renditje. Komisioni në përbërje:Hasim Rushiti,Fatmir Misimi,Ardian Hamiti ka dhënë këto vlerësime: 
Sportistet e vitit 2016 në dy kategori meshkuj dhe femra
Sportisti i vitit 2016
Meshkujt:
Vendi i parë: Meriton Veliu K.N.”TERMOPAN”-Prishtinë
Vendi i dytë:Dasar Xhambazi K.N. “STEP”
Vendi i tretë: Dion Kadriu K.N.”STEP”
Vendi i katërt:Dren Ukimeraj K.S.U.”ZENIT”
Vendi i pestë: Fatlum Halimi K.N.”ORLLANI”
 
Femrat:
Vendi i parë: Melisa Zhdrella KN”TERMOPAN” Prishtinë
Vendi i dytë: Flaka Pruthi K.S.U.”ZENIT” Prishtinë
Vendi i tretë:Sara Ymeri K.N.”STEP”Prishtinë
Vendi i katërt: Eda Zeqiri K.N.”STEP” Prishtinë FNK-së Vendi i pestë: Jeta Termkolli KN”PRISHTINA” Prishtinë
Me mirnjohje u nderuan:
Pruthi-Sport-Pro për mbeshtetje të vazhdueshme reprezentacionit të Kosovës në veshmbathje.
Kompanis Termopan për mbeshtetje FNK-së.
Mirnjohje të veçant për kontributin e vazhdueshem dhe mbeshtetjen financiare dhe logjistike per FNK-së pa të cilet veshtir se do të realizoheshin të gjitha këto aktivitete.
Departamentit për Kultur Rini dhe Sport.
 
Medina Surdulli mirnjohje e veçant pjesmarrëse e rregullt në garat që zhvillohen në Kosovë.(Sportiste me sindrom Dawn).
 
Arlind Kadriu mirënjohje e veçant pjesmarrëse e rregullt në garat që zhvillohen në Kosovë.(Sportist me problem Fizik).
Klubeve të reja të Notit për kontribut në masovizimin e Sportit:
K.N.”H2O”-Prishtinë
K.N.”Shkolla Zenit”Prishtinë
 
Për organizim të aktiviteteve në bashkpunim me FNK-së
K.N.”Besa”-Malisheve, Kupa memoriale “ESMIR SHALA”
K.N.”Kastrioti”-Ferizaj, Kupa “BIFURKACIONI”
Për prezentimin e denjë në gara të organizuara nga Federata e Notit e Kosovës dhe masovizim, sportistve:
Amar Kito ,K.N.”O2PRIZRENI”
Anjeza Telaku  K.N.”BESA”
Artë Spahija,K.N.”MITROVICA”
Rroni Rizvanolli,K.N.”VLLAZNIMI”
Elona Zhugolli K.N.”ORLLANI”
Yllka Ahmeti,K.N.”PRISHTINA”
Zana Gjuka,K.N.”H2O”
Olt Kondirolli,K.N.”NEMO”
 
Shpresat e Notit 
Femrat:
1-Fjorda Shabani KN”STEP” Prishtinë
Meshkujt:
1-Art Ahmedi KN”STEP” Prishtinë
Mirënjohje të veçant për dy sportistet që prezentuan denjësisht Notin e Kosovës në Lojrat Olimpike RIO-2016
 
RITA ZEQIRI
LUM ZHAVELI
  
KLUBET MË TË MIRA NË TË DY GJINITË
Femrat  Klubi i Notit “STEP”  dhe trajner Besart Shala i po këti klubi.
Meshkujt Klubi i Notit “TERMOPAN” dhe trajneri Enver Hajredini
Mirnjohje të veçant për dy sportistet që prezentuan denjësisht Notin e Kosovës në Lojrat Olimpike RIO-2016
 
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *