Rezultatet dhe tabelat në Ligën Rajonale të Prishtinës mund ti gjeni në Portalin sportiv www.sportrks.com
10.09.2015 | 13:20
Pas disa përpjekjeve të pareshtura më tepër se një muaj ia kemi dalë që tash e tutje rrjedhën e garave në Ligën Rajonale të Prishtinës në futboll për Grup moshat e reja, rezultatet dhe tabelat në të tri Grupet A,B dhe C për U-13, U-15 dhe U-17 mund ti gjeni në Portalin tuaj të preferuar www.sportrks.com. 
Për një realizim sa më të mirë, kërkojmë një mbashkëpunim më të mirë me trajnerët e ekipeve dhe shkollave të futbollit, por edhe njeëzit e vullnetit të mirë që ta ndihmojnë këtë portal me mjete materiale që ky portal të funksionojë si duhet. 
G.K
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *
GRUPI A U13 -
KEK-u 3 : 0 Urbano 20.11.16 : 00:00
2 Korriku A 4 : 0 Liridoni 20.11.16 : 00:00
Shqiponjat 0 : 4 Vigani 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 3 Roni 19 20.11.16 : 00:00
Kosova Pr 0 : 4 Prishtina A 19.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 10 10 0 0 76 : 5 30
2 KEK-u 10 8 0 2 65 : 13 24
3 Liridoni 10 7 1 2 30 : 16 22
4 Besa 10 5 1 4 31 : 16 16
5 Vigani 10 5 0 5 19 : 24 15
6 Urbano 10 4 2 4 18 : 20 14
7 Roni 19 10 4 1 5 20 : 38 13
8 Prishtina A 10 4 0 6 22 : 32 12
9 Kosova Pr 10 3 2 5 17 : 39 11
10 Ferronikeli A 10 1 0 9 6 : 51 3
11 Shqiponjat 10 0 1 9 8 : 58 1
GRUPI A U15 -
2 Korriku A 2 : 0 Liridoni 20.11.16 : 00:00
Shqiponjat 0 : 4 Vigani 20.11.16 : 00:00
Kosova Pr 1 : 3 Prishtina A 20.11.16 : 00:00
KEK-u 1 : 1 Urbano 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli A 1 : 8 Roni 19 19.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Prishtina A 10 8 1 1 57 : 4 25
2 2 Korriku A 10 8 1 1 57 : 8 25
3 Roni 19 10 8 1 1 24 : 12 25
4 Kosova Pr 10 6 0 4 27 : 14 18
5 Liridoni 10 6 0 4 24 : 14 18
6 Urbano 10 5 2 3 25 : 7 17
7 KEK-u 10 3 2 5 17 : 22 11
8 Vigani 10 2 1 7 12 : 52 7
9 Besa 10 2 0 8 26 : 48 6
10 Shqiponjat 10 1 1 8 13 : 29 4
11 Ferronikeli A 10 1 1 8 6 : 78 4
GRUPI A U17 -
KEK-u 1 : 0 Urbano 20.11.16 : 00:00
2 Korriku A 2 : 0 Liridoni 20.11.16 : 00:00
Shqiponjat 4 : 0 Vigani 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli A 1 : 0 Roni 19 20.11.16 : 00:00
Kosova Pr 2 : 2 Prishtina A 19.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 10 9 1 0 42 : 9 28
2 KEK-u 10 7 3 0 24 : 7 24
3 Urbano 10 7 0 3 26 : 15 21
4 Besa 10 5 2 3 30 : 19 17
5 Liridoni 10 4 3 3 28 : 16 15
6 Kosova Pr 10 4 3 3 20 : 15 15
7 Shqiponjat 10 4 1 5 15 : 15 13
8 Prishtina A 10 3 1 6 21 : 22 10
9 Vigani 10 2 0 8 11 : 37 6
10 Roni 19 10 1 2 7 9 : 26 5
11 Ferronikeli A 10 1 0 9 8 : 53 3
GRUPI B U13 -
Flamurtari 1 : 1 Besiana 20.11.16 : 00:00
Ramiz Sadiku 10 : 0 Prishtina B 20.11.16 : 00:00
Internacional 1 : 8 Llapi 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli B 0 : 0 Rilindja 19.11.16 : 00:00
Arsenali 3 : 0 Hajvalia 19.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ramiz Sadiku 10 10 0 0 69 : 4 30
2 Arsenali 10 9 0 1 46 : 8 27
3 Llapi 10 7 0 3 42 : 18 21
4 Besiana 10 6 1 3 42 : 17 19
5 2 Korriku B 10 5 1 4 27 : 25 16
6 Rilindja 10 4 2 4 19 : 18 14
7 Flamurtari 10 4 1 5 27 : 20 13
8 Ferronikeli B 10 3 1 6 19 : 30 10
9 Hajvalia 10 3 0 7 10 : 33 9
10 Internacional 10 1 0 9 8 : 54 3
11 Prishtina B 10 0 0 10 3 : 85 0
GRUPI B U15 -
Flamurtari 1 : 1 Besiana 20.11.16 : 00:00
Ramiz Sadiku 6 : 0 Prishtina B 20.11.16 : 00:00
Arsenali 3 : 0 Hajvalia 20.11.16 : 00:00
Internacional 0 : 2 Llapi 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli B 0 : 1 Rilindja 19.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Llapi 10 8 1 1 29 : 7 25
2 Flamurtari 10 7 3 0 27 : 10 24
3 Ramiz Sadiku 10 7 2 1 37 : 7 23
4 Arsenali 10 7 1 2 39 : 12 22
5 Besiana 10 3 4 3 16 : 14 13
6 Internacional 10 4 1 5 12 : 21 13
7 Rilindja 10 3 2 5 9 : 21 11
8 Ferronikeli B 10 3 0 7 12 : 18 9
9 Prishtina B 10 3 0 7 20 : 38 9
10 2 Korriku B 10 2 1 7 8 : 37 7
11 Hajvalia 10 0 1 9 4 : 28 1
GRUPI B U17 -
Internacional 2 : 3 Llapi 20.11.16 : 00:00
Ramiz Sadiku 4 : 0 Prishtina B 20.11.16 : 00:00
Arsenali 3 : 0 Hajvalia 20.11.16 : 00:00
Ferronikeli B 1 : 1 Rilindja 20.11.16 : 00:00
Flamurtari 3 : 2 Besiana 20.11.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Flamurtari 10 9 1 0 36 : 6 28
2 Rilindja 10 8 1 1 26 : 13 25
3 Ramiz Sadiku 10 7 1 2 29 : 9 22
4 2 Korriku B 10 6 1 3 24 : 12 19
5 Arsenali 10 5 2 3 19 : 15 17
6 Llapi 10 5 1 4 25 : 21 16
7 Besiana 10 4 0 6 18 : 21 12
8 Internacional 10 2 1 7 23 : 30 7
9 Prishtina B 10 2 1 7 12 : 24 7
10 Ferronikeli B 10 1 1 8 6 : 31 4
11 Hajvalia 10 1 0 9 7 : 43 3
GRUPI C U13 -
Ferronikeli C 3 : 0 Elita F.A 30.10.16 : 00:00
Ardhmëria 0 : 2 Besëlidhja 30.10.16 : 00:00
Kosovari 4 : 3 17 Qershori 29.10.16 : 00:00
Fushë Kosova 0 : 0 Kurda 29.10.16 : 00:00
QS Prishtina 3 : 5 Podujeva 29.10.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ferronikeli C 9 8 1 0 54 : 4 25
2 Besëlidhja 9 7 0 2 36 : 12 21
3 Kurda 9 6 2 1 48 : 3 20
4 Podujeva 9 6 2 1 31 : 7 20
5 Elita F.A 9 3 2 4 12 : 20 11
6 Ardhmëria 9 1 4 4 10 : 25 7
7 17 Qershori 9 2 1 6 12 : 38 7
8 Fushë Kosova 9 1 3 5 10 : 32 6
9 QS Prishtina 9 1 2 6 13 : 44 5
10 Kosovari 9 1 1 7 11 : 52 4
GRUPI C U15 -
Ferronikeli C 4 : 1 Elita F.A 30.10.16 : 00:00
Ardhmëria 0 : 5 Besëlidhja 30.10.16 : 00:00
Kosovari 1 : 2 17 Qershori 29.10.16 : 00:00
Fushë Kosova 0 : 4 Kurda 29.10.16 : 00:00
QS Prishtina 6 : 4 Podujeva 29.10.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Besëlidhja 9 9 0 0 42 : 6 27
2 Kurda 9 8 0 1 57 : 5 24
3 Podujeva 9 5 0 4 23 : 20 15
4 Ferronikeli C 9 4 2 3 20 : 17 14
5 Fushë Kosova 9 4 1 4 15 : 16 13
6 Elita F.A 9 4 0 5 8 : 21 12
7 17 Qershori 9 3 2 4 12 : 23 11
8 QS Prishtina 9 3 2 4 18 : 31 11
9 Ardhmëria 9 1 0 8 3 : 27 3
10 Kosovari 9 0 1 8 6 : 38 1
GRUPI C U17 -
Ferronikeli C 4 : 0 Elita F.A 30.10.16 : 00:00
Ardhmëria 0 : 6 Besëlidhja 30.10.16 : 00:00
Kosovari 2 : 1 17 Qershori 29.10.16 : 00:00
Fushë Kosova 0 : 2 Kurda 29.10.16 : 00:00
QS Prishtina 6 : 1 Podujeva 29.10.16 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Kurda 9 8 1 0 35 : 3 25
2 Besëlidhja 9 8 0 1 33 : 8 24
3 Fushë Kosova 9 7 0 2 23 : 6 21
4 Ferronikeli C 9 5 0 4 19 : 11 15
5 QS Prishtina 9 5 0 4 20 : 14 15
6 Kosovari 9 3 1 5 10 : 23 10
7 Elita F.A 9 2 1 6 13 : 28 7
8 Podujeva 9 2 1 6 11 : 26 7
9 17 Qershori 9 1 1 7 19 : 31 4
10 Ardhmëria 9 1 1 7 4 : 37 4